Most elsősorban a videókon kívüli egyéb média fájlok feltöltéséről lesz szó. (Videók feltöltésével kapcsolatban itt találsz cikket.)

Média feltöltésének 2 módja is van:

  1. Egyszerűen beilleszted a lecke szerkesztődobozába a hanganyag elérési URL-jét (linkjét). (Ez akár honlap linkje is lehet, nemcsak a mienk, a Sensei). Tehát például beírod ezt:
    https://tanfolyamok.weitzterez.hu/wp-content/uploads/sites/34/2018/09/pelda-hanganyag.mp3
    (A Sensei-re feltöltött hanganyagok URL-jét utólag a Média » Médiatárban találod. Kiválasztod az adott fájlt, majd a megnyíló ablakban az URL résznél találod az elérhetőségét. Ezt kell beilleszteni.)
    Ha esetleg nem alakul át az URL egyből linkké (vagyis aláhúzott kék szöveggé), akkor jelöld ki és kattints a hivatkozás beillesztése gombra:

    Majd pedig az Alkalmaz gombra (kék balra mutató nyíl)
  2. A Bővítményeken belül találod a “Sensei Media Attachments” kiegészítőt. Ha ezt bekapcsolod, akkor mind az egyes tanfolyamok főoldalán, mind pedig a Leckék oldalain találsz majd egy plusz ablakot a szerkesztésüknél (Lecke Média). Ide tudsz feltölteni médiákat, amelyek a lecke végén jelennek meg felsorolva.

Bármelyiket használod is, ha valamelyik tanuló ezekre kattint, akkor a böngésző alapértelmezetten megnyit egy külön lapot, ahol lejátsza a hanganyagot (csakúgy, mint az 5percangol oldalon). Ha jobb gombot nyomnak rá, akkor a listában ott lesz a Fájl letöltése lehetőség.