Mi van, ha a jelszót valamiért elfelejted és úgy tűnik, hogy ki lettél zárva a tanfolyami oldalról?

Nem kell megijedni, mert bármikor lehet új jelszót beállítani. Ehhez mindössze a következő lépésekre van szükség:

Új jelszó létrehozása

 1. Kattints az adott tanfolyam honlapján a “Bejelentkezés” vagy “Fiókom” menüpontra. Majd kattints az “Elfelejtetted a jelszavad?” vagy az “Elfelejtett jelszó?” linkre:
  Elfelejtett jelszó - Bejelentkezés

  Bejelentkezés menüpont esetén

  vagy

  Elfelejtett jelszó - Fiókom

  Fiókom menüpont esetén

 2. A megjelenő űrlapon add meg a felhasználónevedet vagy az ahhoz tartozó e-mail címet, majd nyomj az “Új jelszó igénylése” gombra:
  Elfelejtett jelszó - felhasználónév vagy e-mail megadása
 3. Egy üzenet értesít arról, hogy e-mailt fogsz kapni a további teendőkről. Nézd meg az e-mail-jeidet, a SPAM mappáról se felejtkezz meg, hátha oda érkezett.
  További fontos információ, hogy a jelszó cserélgetések közt érdemes 10-10 percet várni!
  Elfelejtett jelszó üzenet
 4. Valami ehhez hasonló e-mail-t kell kapnod. Kattints a levél alján található linkre:
  Elfelejtett jelszó - E-mail
 5. Megnyílik a böngésződben az alábbi oldal, ahol az új jelszót kétszer megadva és a “Mentés” gombra kattintva máris megváltozik a jelszavad.
  Elfelejtett jelszó - űrlap
 6. Ha minden rendben ment, akkor azt az üzenetet kapod, hogy “A jelszó visszaállításra került.“. Ez egy kicsit félreérthető lehet, de csupán annyit jelent, hogy a jelszavad MEGVÁLTOZOTT arra, amit épp az előbb állítottál be. Nincs más dolgod, mint a “Bejelentkezés” résznél bejelentkezned a felhasználóneveddel és az új jelszavaddal.
  Elfelejtett jelszó - Minden rendben

Ha mindezek után mégsem sikerül belépned az új jelszavaddal, előbb érdemes törölni az adott böngésző gyorsítótárját, illetve sütijeit (Cookie-kat), melyet a böngésző beállításai közt találsz. További tippeket ide kattintva találsz.