A Memberships bővítmény SENSEI TAGSÁGI csomagok előfizetői számára érhető el.

Áttekintés és követelmények

A WooCommerce Memberships bővítmény bekapcsolásával korlátozhatod mindazon tanulóid hozzáférését a tanfolyamokhoz és leckékhez, akik nem rendelkeznek valamilyen aktív tagsággal. A Memberships bővítmény használatának egyetlen feltétele:

A tanfolyamaidat nem szabad összekötnöd WooCommerce termékkel, vagyis nem állíthatod őket fizetőssé. Ez ugyanis konfliktusokat okozhat. Például a Sensei szerint a felhasználónak van hozzáférése az adott tanfolyamhoz (megvásárolta azt), míg a Memberships bővítmény szerint nincs (a felhasználónak nincs aktív tagsága). A hozzáférések teljes kezelését a Memberships bővítmény részére kell engedélyezned!

Memberships által kezelt Tanfolyami hozzáférés

Szükséges Sensei beállítások

Ahhoz, hogy a Memberships bővítmény kezelhesse a tanfolyamok hozzáféréseit, az alábbi beállítást kell elvégezned:

Tagsághoz tartozó tanfolyamok automatikus elindítása opciót be kell pipálnod!

Ezt megtalálod a Sensei Beállítások között a „WooCommerce Memberships” fül alatt:

Sensei beállítások Memberships használata esetén

Ezenkívül ellenőrizned kell, hogy egyetlen olyan tanfolyam sincs WooCommerce termékhez kötve (vagyis egyetlen tanfolyamod sem fizetős), amelynek a hozzáférését a Memberships-en keresztül szeretnéd kezelni. Ez fontos: Ha a Memberships kezeli a hozzáférést a tanfolyamokhoz és a leckéikhez, akkor a Sensei beállításai ezt nem írhatják felül, nem módosíthatják. Ezt csak úgy érheted el, ha a tanfolyamaidat NEM kötöd össze egyetlen WooCommerce termékkel sem. Ezek után pedig már a Memberships tagságokon keresztül korlátozhatod a tanfolyamokat és leckéiket.

Tagsági terv

A tagságok beállításánál egyesével kell korlátoznod a tanfolyamokat és a leckéket, melyekhez a tagságot megvásárló tanulónak hozzáférést engedsz.