A videó anyagok védelméhez használhatod a VIMEO VIDEÓFELTÖLTÉS szolgáltatásunkat, mely a Sensei PROFI csomagunktól érhető el. Az előfizetési csomagodtól függ, hogy mekkora tárhelynyi videót tölthetsz fel ingyen. Ezt túllépve is nagyon kedvező díjakkal használhatod ezt a szolgáltatásunkat.

Továbbá javasoljuk a Videolink szolgáltatást, mellyel ugyancsak a Vimeo videó hoszting szolgáltató nagyszerű funkcióit (pl fejezetek, call-to-action műveletek, űrlap feliratkozás, stb) használhatod kedvezményes díjért.

Valamint, természetesen előfizethetsz saját Vimeo PRO szolgáltatásra is: https://vimeo.com/professionals

A Vimeo PRO csomag tartalmazza a „Domain szintű védelem” funkciót, mellyel beállíthatod, hogy a videóid csak a saját webhelyeden jelenhessenek meg (például a Sensei honlapodon). Ha bármilyen más helyre szeretnék beilleszteni a videódat, akkor egy hibaüzenet fog megjelenni.

A Vimeo PRO csomag jelenlegi havi díja 35$, vagy évi 240$. Ezt a díjat megspórolhatod nálunk, mivel a SENSEI Profi csomagtól használhatod a Sensei csapat Vimeo videófeltöltő szolgáltatását. Ennek részleteiről érdeklődj elérhetőségeinken.

A Vimeo saját dokumentációjából:

Én szeretném kontrollálni, hogy a videóimat pontosan hova lehessen beágyazni. Lehetséges ez?

Igen. Vimeo Plus, PRO és Business csomagok esetén elérhető a domain szintű védelem funkció, amely révén megadhatja azokat a weboldalakat, amelyek megjelentethetik az Ön beágyazott videóit. Minden olyan webhely, amely nem szerepel a listán, hibaüzenetet kap, amikor be szeretnék ágyazni az Ön videóját.

Bár a Vimeo Plus csomag is tartalmazza a domain szintű védelem funkciót, azonban ez nem használható kereskedelmi videótartalmakhoz, csak magánjellegűhöz. A Vimeo csapata rendszeresen ellenőrzi a feltöltött videók tartalmát, és ha kereskedelmi videókat használsz Plusz csomagban, akkor akár le is tilthatják a fiókodat.

Megjegyzés: Ha valaki szándékosan lopni akar tőled, akkor az ellen semmi sem véd. Gondolj csak arra, hogy filmóriás cégek mennyit költenek a filmjeik védelmére (feleslegesen). A film megjelenése után szinte azonnal elérhetőek torrent oldalakon. Ehhez képest mennyivel egyszerűbb tanfolyami anyagok lemásolása. Képernyőfelvétellel lemásolhatóak a videóid, PDF-jeid, egyéb anyagaid. Ilyen esetekben a jogi út a megoldás. Mindemellett a Sensei csapata mindent elkövet azért, hogy a Sensei rendszer a lehető legnagyobb védelmet nyújtsa szellemi termékeid számára.