A videó anyagok védelméhez használhatod az ingyenes VIMEO VIDEÓFELTÖLTÉS szolgáltatásunkat, mely a Sensei PROFI csomagunktól érhető el. Vagy harmadik féltől származó videó streaming szolgáltatást érdemes használni. Erre a célra mi a Vimeo PRO szolgáltatását javasoljuk: https://vimeo.com/professionals

A Vimeo PRO csomag tartalmazza többek között a “Domain szintű védelem” funkciót, mellyel beállíthatod, hogy a videóid csak a saját webhelyeden jelenhessenek meg (például a Sensei honlapodon). Ha bármilyen más helyre szeretnék beilleszteni a videódat, akkor egy hibaüzenet fog megjelenni.

A Vimeo PRO csomag jelenlegi havi díja 20$, melyet 1 évre számláznak ki, vagyis 240$ egy évre. Ezt a díjat megspórolhatod nálunk, mivel a SENSEI Profi csomagtól ingyen használhatod a Sensei csapat Vimeo videófeltöltő szolgáltatását. Ennek részleteiről érdeklődj elérhetőségeinken.

A Vimeo saját dokumentációjából:

Én szeretném kontrollálni, hogy a videóimat pontosan hova lehessen beágyazni. Lehetséges ez?

Igen. Vimeo Plus, PRO és Business csomagok esetén elérhető a domain szintű védelem funkció, amely révén megadhatja azokat a weboldalakat, amelyek megjelentethetik az Ön beágyazott videóit. Minden olyan webhely, amely nem szerepel a listán, hibaüzenetet kap, amikor be szeretnék ágyazni az Ön videóját.

Bár a Vimeo Plus csomag is tartalmazza a domain szintű védelem funkciót, azonban ez nem használható kereskedelmi videótartalmakhoz, csak magánjellegűhöz.

Megjegyzés: Ha valaki szándékosan lopni akar tőled, akkor azellen semmi sem véd. Gondolj csak arra, hogy filmóriás cégek mennyit költenek a filmjeik védelmére feleslegesen. A film megjelenése után szinte azonnal elérhetőek torrent oldalakon. Ehhez képest mennyivel egyszerűbb tanfolyami anyagok lemásolása. Képernyőfelvétellel lemásolhatóak a videóid, PDF-jeid, egyéb anyagaid. Ilyen esetekben a jogi út a megoldás. Mindemellett a Sensei csapata mindent elkövet azért, hogy a Sensei rendszer a lehető legnagyobb védelmet nyújtsa szellemi termékeid számára.