A Tanfolyamaim oldal letisztultabb, frissebb megjelenést kapott a Sensei LMS 3.10 verziójától kezdve. Ezenkívül a felhasználók nagyobb irányítást kapnak azáltal, hogy elérhetőek számukra a testreszabási eszközök.

A Tanfolyamaim oldal a 3 új blokk elemmel létrehozva (Tanuló Üzenetei, Tanuló Tanfolyamai és Eredmények megtekintése)

Tanuló Üzenetei Gomb

A Tanuló Üzenetei Gomb blokk lehetővé teszi a tanulók számára, hogy megtekinthessék privát üzeneteiket a tanárral. Ez a blokk csak akkor jelenik meg, ha a tanuló be van jelentkezve, és a privát üzenetküldés engedélyezve van a Sensei beállításaiban. A gombra kattintva a tanuló egy olyan oldalra kerül, amely megmutatja a tanárral folytatott összes üzenetváltását.

Tanuló Tanfolyamai

A Tanuló Tanfolyamai blokk megjeleníti azon tanfolyamok listáját, amelyekbe a tanuló jelenleg be van jelentkezve. Külön nézetek vannak az aktív vagy befejezett tanfolyamok szerinti szűrésre. A blokk beállításai lehetővé teszik a színek testreszabását és a megjelenítendő elemek kiválasztását.

Eredmények Megtekintése

Az Eredmények Megtekintése blokk automatikusan hozzáadódik a Tanfolyamaim-hoz amint az adott tanfolyam befejezésre kerül, bár hozzáadható bármelyik egyedi tanfolyamodhoz is. A gombra kattintva a tanuló egy olyan oldalra kerül, amely megmutatja, hogy hogyan teljesítette a tanfolyam egyes leckéit.

Mi történik a meglévő Tanfolyamaim oldallal?

A Sensei 3.10-es verzióra történő frissítés nem érinti a Tanfolyamaim oldalt. Ha át szeretnéd alakítani az új blokkok használatával, akkor ezt megteheted úgy, hogy először törlöd a [sensei_users_courses] shortkódot, majd hozzáadod a kívánt blokkokat a blokk beillesztőből: