Ha az alábbi javaslatainkat betartod, akkor nem kell attól tartanod, hogy az új tanfolyamod létrehozása és elindítása előtt illetéktelenek megláthatják a tartalmaidat.

 1. Tedd fizetőssé a tanfolyamodat (állíts be neki terméket). Így nem fognak tudni beiratkozni rá csak úgy, mint az ingyenes tanfolyamok esetén (simán regisztráció után). Csak vásárlással fognak hozzáférni, amiről meg úgyis kapsz értesítést.
 2. Még jobb, ha a tanfolyamhoz kapcsolt termék készletkezelését beállítod „Elfogyott”-ra, vagy a készletét 0-ra. Ezzel eléred, hogy ne lehessen megvásárolni azt. Ezt a termék szerkesztésénél az alábbi helyen teheted meg:
  Elfogyott készlet - Sensei
  Vagy így:
  0 db-os készlet - Sensei
  Esetleg azt is beállíthatod, hogy a 0-ás készletű termékek ne látszódjanak a Webshopodban (WooCommerce » Beállítások » Termékek » Készlet » Elfogyott láthatóság bepipálásával)
 3. A Leckéket nem kell elérhetetlenné tenned (főleg ha a fenti lépéseket beállítottad). Tehát nyugodtan közzéteheted őket. Nem kell sem magánként mentened, sem jelszóval védetté tenned, sem vázlatként mentened.
 4. A Vimeo-ra feltöltött videókat sem kell védened, ha Leckébe helyezted őket (lásd előző pont), mivel alapértelmezetten csak a Te domain-eden érhetők el (domain szintű védelem miatt). Tehát nem kell Private linket vagy Password-öt sem beállítanod nekik, ha Leckében helyezted el őket.
 5. Nem kell kikapcsolnod a WooCommerce bővítményt sem a vásárlás megakadályozásához. Nyugodtan hagyd bekapcsolva. A fenti lépések megakadályozzák, hogy illetéktelenek láthassák a tananyagodat indulás előtt.