Ha a Billingo-val szeretnéd leszámláztatni a Sensei rendszerben eladott tanfolyamaidat, tananyagaidat, előfizetéseidet, virtuális termékeidet, stb., akkor ehhez 2 bővítményt használhatsz:

  • Billingo hivatalos bővítménye (Official Integration for Billingo): ez teljesen ingyenes és integrálva van a Sensei rendszerben. Teljes funkcionalitású, de bizonyos professzionális funkciók nincsenek benne. Azonban az automatikus számlázáshoz teljesen megfelelő.
  • Woo Billingo Plus bővítmény: Ez nem a hivatalos Billingo bővítmény, viszont sokkal több funkciója van, így érdemes akár ezt is kipróbálnod. Van ingyenes változata is, de abban az automatikus számlázás pont nincs benne, csak a manuális. Ha az automatikus számlázást szeretnéd, akkor ahhoz licensz kulcsot kell venned a PRO verziójára (ez 2024-ban évi 30 € vagy egyszeri 60€).

Tehát van ingyenes (hivatalos) bővítmény is, amit használhatsz. Kezd el a próbát azzal. Ha több funkció kellene, akkor próbáld ki a fizetős bővítményt.

Az automatikus számlázás csak akkor működik, ha a Billingo-nál

  • van egy számlázási előfizetésed (nettó 1.290 Ft-tól Basic, Standard vagy Pro) ÉS
  • van egy Billingo API előfizetésed külön (nettó 1.390 Ft-tól Basic, Standard vagy Pro API). (Erről itt olvashatsz többet.)

Fontod tudnod, hogy Free (számlázási) csomag esetén csak papír alapú számlát tudsz kiállítani. E-számlázáshoz mindenképp fizetős (Basic, Standard vagy Pro) számlázási csomagot válassz.

Billingo bővítmény beállításai

Billingo hivatalos bővítménye

A bővítmény beállításait a WooCommerce > Beállítások > Billingo fülön találod.

Az összekapcsolásról itt olvashatsz: https://support.billingo.hu/content/951320702

A beállításokról itt olvashatsz: https://support.billingo.hu/content/951222512