​Ha egy felhasználó/tanuló regisztrálni szeretné magát vagy az adminisztrátor szeretné őt regisztrálni az oldalán, de azt a hibát kapjuk, hogy „Elnézést, ez az email cím már használatban van!„, akkor ez azért van, mert a Sensei tanfolyamkezelő rendszerünk Multisite rendszerű. Emiatt az összes Sensei előfizetőnk összes felhasználója azonos felhasználónévvel és jelszóval használhatja a Sensei-es oldalakat.

Vagyis ezesetben az adott felhasználó egy másik Sensei oldalon már regisztrálva van.

A felhasználó ebben az esetben saját magát (egyelőre) nem tudja regisztrálni. (Dolgozunk egy fejlesztésen, ami megoldja ezt a problémát.) A felhasználót az oldal adminisztrátorának kell felvennie. Ezt ugyanúgy a Felhasználók » Új hozzáadása résznél tehetjük meg.

Itt elegendő beírni a felhasználó email címét és a szerepkörét (Tanuló regisztrációjához válaszd a Feliratkozót vagy a Vásárlót. Teljesen mindegy, melyiket).

A felhasználó felvétele/regisztrációja után érdemes megírni, hogy ugyanazokkal a belépési adatokkal (felhasználónév/email cím és jelszó) tudja használni ezentúl mindegyik Sensei oldalt. ​Illetve bármelyik oldalon is változtatja meg a jelszavát, az mindegyik oldalra vonatkozni fog.