Főképp domain váltásnál, SSL tanúsítvány beállításánál (titkosított https-re váltásnál) történhet meg az az eset, hogy az új domain betöltésekor biztonsági hibát ad a böngésző:

Biztonsági hiba

Valószínűleg nem jön ki ez a hiba olyan más böngészővel, ahova még soha sem írtad be ezt a domaint. Illetve az inkognító/privát ablakban történő böngészés esetén sem. Úgyhogy a legvalószínűbb, hogy a böngésző gyorsítótárazta az SSL nélküli változatot.

Az alábbi lépéseket végrehajtását javasoljuk egyesével. Közben mindig ellenőrizd, hogy megoldódott-e a probléma. Csak akkor lépj a következőre, ha nem oldódott meg a probléma:

  1. Böngésző gyorsítótár és Cookie-k törlése (Chrome esetében: Beállítások » Böngészési adatok törlése » Legyen bepipálva a „Gyorsítótárban lévő képek és fájlok” és a „Cookie-k és egyéb webhelyadatok”, majd kattints az „Adatok törlése” gombra.)
  2. Ha az adott böngésző inkognító/privát ablakában megnyílik az oldal, akkor elképzelhető, hogy a böngésző valamelyik bővítménye okozza a hibát. Kapcsolj ki minden egyes bővítményt és egyesével bekapcsolgatva ellenőrizd, hogy melyik akadályozza meg a betöltődést.
  3. Kikapcsold ki és indítsd újra a böngészőt.
  4. Kapcsold ki a vírusirtódat.
  5. Indítsd újra a számítógépedet.
  6. Indítsd újra a router-edet.

Ha mindezek egyike sem oldja meg a problémát, akkor a betöltődő oldalon a Speciális gombra kell nyomni és az azalatt megjelenő linkre kattintva kell elfogadni az oldal betöltését. Ezután már nem dobja fel ezt a hibát.