Több lehetőség is van arra, hogy az oldaladat a látogatóid meg tudják osztani a közösségi felületeken, vagy csatlakozhassanak a Te közösségi oldalaidhoz, vagy egyszerűen csak átugorhassanak a közösségi oldalaidra.

1. Közösségi megosztás

Közösségi megosztás gombok megjelenhetnek automatikusan a tartalmaidban, melyet itt tudsz bekapcsolni az admin felületeden:

Premium WP » Közösségi integráció

Itt beállíthatod, hogy milyen megosztási lehetőségek legyenek engedélyezve a látogatóknak, illetve, hogy hol jelenjenek meg ezek a megosztási gombok (Minden Bejegyzésnél, Minden oldalnál).

Ha egyedileg szeretnél elhelyezni megosztás gombot, akkor ehhez az adott helyre egy shortkódot kell elhelyezned, melynek leírását, paraméterezését itt találod:
Premium WP » Extra kódok » Shortcode: [facebook-megosztas-gomb]

Pl: [facebook-megosztas-gomb url="http://www.sajatdomain.hu"]

2. Facebook like gomb elhelyezése

Ha egyedileg szeretnél elhelyezni like gombot, akkor ehhez az adott helyre egy shortkódot kell elhelyezned, melynek leírását, paraméterezését itt találod:
Premium WP » Extra kódok » Shortcode: [facebook-tetszik-gomb]

Pl: [facebook-tetszik-gomb url="http://www.sajatdomain.hu"]

3. Közösségi oldaladhoz való csatlakozás

Ehhez meg kell jelenítened az FB oldalad dobozát. Döntsd el először, hogy hol szeretnéd megjeleníteni. Utána a kód és a paraméterezésének leírását itt találod:
Premium WP » Extra kódok » Shortcode:

Pl: [facebook-oldal url="https://www.facebook.com/facebookoldal/"]
Természetesen a „facebookoldal” helyére a saját FB oldalad URL-jét írd be.

4. Közösségi oldalaid a lábléc alatt (DIVI)

Ezt itt tudod beállítani:
DIVI » Sablon beállítások » Általános oldal:

A #-ek helyére kell megadnod a közösségi oldalaid URL-jeit, illetve ezek felett tudod bekapcsolni, hogy melyiket szeretnéd megjeleníteni.

5. Közösségi médiakövetés modul (DIVI)

A DIVI-vel szerkesztett tartalmaidhoz hozzáadhatod a „Közösségi médiakövetés” nevű modult, mellyel ikon(oka)t helyezhetsz el a közösségi felület(ek)re mutató link(ek)kel.