A tanfolyamkezelő rendszerünkbe nincs beleintegrálva teljes funkcionalitású időpontfoglaló rendszer. Ennek több oka is van (rendszer leterhelés, különböző igények, stb). Ennek ellenére az alábbi lehetőségeid vannak, hogy időpont foglalást küldhessenek az ügyfeleid:

 1. Gravity Forms űrlappal (Űrlapok menüpont): létrehozhatsz egy űrlapot, amiben bekérheted a dátumot és az időt. Az ügyfeleid megadják a számukra megfelelő időpontot. Ezzel azonban nem tudod megoldani azt, hogy ne tudjanak már lefoglalt időpontra időpontot foglalni. De bizonyos dolgokhoz elegendő lehet ez is.
 2. Google Naptár: a saját Google naptáradat megoszthatod és engedélyezheted, hogy az ügyfeleid időpontokat foglalhassanak le abban. Ez már egy profi megoldás. Értesítést is kaphatsz róla, áttekinthető, profibb. A saját Google Naptáradat a
  [google-calendar]
  shortkóddal illesztheted be a honlapod bármely részébe. Erről leírást a Prémium WP » Extra kódok menüben találsz.
 3. Messenger időpontfoglaló: beintegrálhatod a FB oldaladhoz kapcsolódó Messenger időpontfoglaló rendszert is, mely teljesen ingyenes és szinkronizálható a Google naptáraddal. Erről bővebb információt itt találsz:
  https://www.facebook.com/help/233101683907312

Valamint szinte bármilyen külső (3. fél általi) időpontfoglaló rendszer csatlakoztatható.

Általunk ajánlott időpontfoglaló rendszerek:

 1. Booked4.us (magyar)
 2. Salonic (magyar)
 3. Minup (magyar, induló startup)
 4. Calendly (külföldi)