Az elemzések megtekintéséhez kattints a Sensei » Elemzés menüpontra.

Az elemzésnek három fő területe van: a Tanulók, a Tanfolyamok és a Leckék. Ez a három rész szorosan összefügg. A látható adatok mindig attól függnek, hogy egy tanuló adatait nézed vagy egy bizonyos tanfolyam/lecke adatait.

Elemzés (áttekintés ablak)

Ez az oldal általános áttekintést ad a tanulóidról és a statisztikáikról. Itt akár az egyes tanulóid szintjéig lebonthatod az adatokat. Valamint lehetőséged van kiexportálni az adatokat.

Elemzés áttekintés ablak - Sensei

Tanulói profil oldal

Ha bárhol az Elemzések oldalain rákattintasz egyik tanulód felhasználónevére, akkor az adott tanuló Tanulói profil oldalán találod magad. Ez egy listát mutat az összes tanfolyamról, amelyre a tanuló jelentkezett, illetve ezek állapotáról is.

Ha az adott tanuló egy adott tanfolyambeli állapotára vagy kíváncsi, akkor kattints a tanfolyam címére. Ezzel láthatóvá válik a leckék listája a tanfolyamon belül, továbbá az ezekhez tartozó eredmények. Itt még akár egy adott leckére is kattinthatsz, hogy a tanuló adott lecke eredményeit láthasd.

Elemzés - felhasználó - tanfolyamok - Sensei

Elemzés - felhasználó - tanfolyam - leckék - Sensei

„A Tanfolyamon résztvevő többi tanuló” linkre kattintva az adott tanfolyamon résztvevő összes tanuló eredményét láthatod.

Tanfolyamok

Ez az oldal egy általános áttekintést ad az összes tanfolyamodról, és összesítve mutatja a tanulóid adatait a tanfolyamok tekintetében. Itt akár lebonthatod az egyes tanfolyamok szintjére a statisztikákat. Valamint lehetőséged van kiexportálni az adatokat.

Elemzés - Tanfolyamok - Sensei

Ha rákattintasz egy adott tanfolyam nevére, akkor a leckéiről kapsz statisztikát. Egy adott lecke nevére is kattinthatsz a statisztika további bontásához.

Elemzés - Tanfolyamok - Leckék - Sensei

„A tanfolyamot végző tanulók” linkre kattintva tekintheted meg az adott tanfolyamot végző tanulók statisztikáit.

Leckék

Hasonlóképpen a fent leírtakhoz, ez egy általános áttekintést ad az összes leckédre vonatkozóan. Itt is lebonthatod az egyes leckék szintjére a statisztikákat. Valamint lehetőséged van kiexportálni az adatokat.

Elemzés - Leckék - Sensei

Egy adott leckére kattintva láthatod, hogy mely tanulók végzik az adott leckét és mik az eredményeik.

Elemzés - Leckék - Tanulók - Sensei

Az Elemzés oldal minden egyes részéből (Tanulók, Tanfolyamok, Leckék) át lehet kattintani a másikra. Például egy adott tanuló profiljába juthatsz, ha feltűnik a felhasználóneve és rákattintasz.

Minden megjelenő adattábla szűrhető, többnyire az adattábla első oszlopában lévő adatra keresve a jobbra felette lévő keresési mezőben. Ezenkívül az adattábla oszlopainak fejléc szövegére kattintva növekvő/csökkenő sorrendbe állítható.