Új tanfolyam hozzáadásához menj a Tanfolyamok menüpontra és kattints az Új hozzáadása gombra.

Add meg a tanfolyamod címét:

Tanfolyam Cím hozzáadás

Tanfolyam tartalmának megadása

Írd be a tanfolyam tartalmát a szerkesztőfelületen.

Tanfolyam Tartalom hozzáadása

A leírás a tanfolyamról szóljon, továbbá tartalmazza azt is, hogy mire számíthat a tanuló, aki jelentkezik a tanfolyamodra. Egyéb tartalmakat is feltölthetsz, például képeket, videólinkeket.

Add meg a tanfolyamod rövid leírását a Kivonat részbe. (Ide csak szöveget írhatsz!) Ez nem kötelező!

Tanfolyam Kivonat hozzáadása

Megjegyzés: Ha egy érdeklődő tanuló megnézi a tanfolyamod lapját, a teljes tartalmat vagy a kivonatot fogja látni attól függően, hogy mi lett beállítva “Az önálló tanfolyam oldalon megjelenik” pontban.  Ezt a Sensei » Beállítások » Tanfolyamok menüpont alatt találod.

Sensei beállítás Teljes tartalom vagy Kivonat

Admin felhasználók mindig a teljes tartalmat fogják látni.

Tanfolyamok kategorizálása

Igény szerint add hozzá a tanfolyamot egy vagy több tanfolyam kategóriához. Bármely már létezőt kiválaszthatsz vagy akár új kategóriát is létrehozhatsz úgy, hogy rákattintassz az “Új tanfolyamkategória hozzáadása” linkre.

Tanfolyam kategóriák

Tanfolyam előfeltétel beállítása

Ha azt szeretnéd, hogy a tanulóidnak kötelező legyen elvégezniük egy másik tanfolyamot, mielőtt az adott tanfolyamot felvehetnék, akkor állíts be Előfeltétel tanfolyamot.

Tanfolyam előfeltétel

A tanulók egészen addig nem fognak tudni jelentkezni az általad meghirdetett tanfolyamra, míg nem teljesítik az Előfeltétel tanfolyamot.

Tanfolyam kiemelése

A jelölőnégyzet kipipálásával ki tudsz emelni egy tanfolyamot, így ezek után az a Kiemelt tanfolyamok között fog megjelenni a tanfolyam archív oldalon és a Tanfolyam komponens widgetben.

Tanfolyam kiemelése

Kiemelt kép hozzáadása

Hozzáadhatsz egy kiemelt képet a tanfolyamhoz. Ezt megteheted a számítógépedről feltöltve vagy a Médiatárból kiválasztva. Ez a kép fog megjelenni az Archív tanfolyam oldalon és a tanfolyam lapján a beállításaidtól függően (Sensei » Beállítások » Tanfolyamok).

Kiemelt kép hozzáadása

Videó hozzáadása a tanfolyamhoz

Videót is adhatsz a tanfolyam oldaladhoz. Ehhez a beágyazási kódot másold ki (pl. Youtube, Vimeo, stb.) és illeszd be a Tanfolyamvideó mezőbe.

Tanfolyam videó hozzáadása

Ez a videó mindenképpen meg fog jelenni mindenkinek, azoknak is, akik felvették a tanfolyamot és azoknak is, akik nem.

Ha azt szeretnéd, hogy akik nem vették fel a tanfolyamot, ne lássák ezt a videót, akkor a videót a szerkesztőfelületre illeszd be a tanfolyamvideó mező helyett. Ezenkívül ellenőrizd, hogy a Sensei » Beállítások » Tanfolyamok beállításoknál “Az önálló tanfolyam oldalon megjelenik” rész a “Tanfolyamkivonat”-ra van-e beállítva.

E-mail értesítések kikapcsolása

Tanfolyam értesítések panelen lehetőséged van arra, hogy minden e-mail értesítést kikapcsolj arra az egy tanfolyamra vonatkozóan.

Ez a beállítás felülírja a globális E-mail beállításokat, melyeket a Sensei » Beállítások menüpontban találsz.

Leckék hozzáadása a tanfolyamhoz

További információt a Leckék hozzáadása leírásban találsz.