1 perc alatt beállíthatod, hogy a Sensei előfizetési díjadat ismételt díjfizetéssel fizesd teljesen automatikusan. Így nem kell havonta gép elé ülnöd, hogy elutald a díjadat és a számlára várnod tőlünk. A Paylike fizetési módot választva ezt csak egyszer kell beállítanod és hátradőlhetsz. Számunkra is egyszerűbbé válik a számlázás és az adminisztráció.

FONTOS! Természetesen fizetheted a Sensei előfizetési díjadat banki átutalással is nálunk.

Lépések meglévő előfizetőinknek

 1. A Sensei oldalad admin felületére bejelentkezve a bal felső sarokban lévő Honlapjaim menü fölé vezetve az egeredet a legördülő listából válaszd a SENSEI oldalt és kattints rá.
 2. Átkerülsz a Sensei oldalra. Ha kéri a bejelentkezést, akkor ugyanazzal a felhasználó-jelszó párossal tudsz bejelentkezni ide is, mint a saját Sensei oldaladra. A Saját Fiókom oldalra kerülsz. Itt válaszd ki a listából a Rendelések elemet:
 3. Majd kattints a Fizetések gombra:
 4. Átkerülsz a Pénztár oldalra, ahol az összes céges adatoddal ki lesz töltve az űrlap. Azért ellenőrizd le az adataidat és javítsd, ha valamelyik nem stimmel.
 5. Az oldal alján a Fizetési módok közül válaszd a Paylike Online Fizetést.
 6. Az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót fogadd el, majd kattints a Tovább a fizetéshez gombra.
 7. A Paylike-ot választva átkerülsz a Paylike fizetési oldalára, ahol meg kell adnod a céges bankkártyád kártyaszámát, lejárati idejét és biztonsági kódját. Majd kattints a Fizetés gombra.
  FONTOS! A Sensei rendszerünk semmilyen bankkártya adatot nem tárol. Biztonságban tudhatod adataidat.
 8. A sikeres fizetés után a Köszönöm oldalra kerülsz:
 9. A Saját fiókom oldalon innentől kezdve megtalálod a rendeléseidet (akár a számláidat is letöltheted, bár azokat email-ben is elküldi a számlázó rendszerünk), illetve az előfizetésedet is.